Yaşam

Acun Ilıcalı, O Ses’ten diskalifiye edildi! Şarkıcı Nur Cennet Uçar’ın son halini tanıyamadı.

2006’da Popstar Alaturka’da, 2012’de O Ses Türkiye’deki davranışları nedeniyle eleştirilen ve Acun Ilıcalı tarafından yarıştan diskalifiye edilen Işık Cennet Uçar, yaptığı değişiklikle adından söz ettirdi.

İMAJINI DEĞİŞTİRDİ

Müzik kariyerine devam eden Uçar, yıllar içinde imajını da değiştirdi. O dönemlerde saçlarını kızıla boyayan müzisyenin yüzündeki değişiklikler de dikkat çekti. Sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine ulaşarak sahne alan Işık Cennet Uçar, “Destroy the World”, “Nilüfer”, “I Love You” ve “Destroy the World” gibi unutulmaz müzikleri seslendirerek beğeni topladı.

POPSTAR ALATURKA’DA JÜRİ İLE TARTIŞILDI

2006 yılında Popstar Alaturka’ya katılan Parıltı Cennet Uçar, o dönem yarışta olan Bülent Ersoy ve Armağan Çağlayan ile davranışları nedeniyle tartıştı. Uçar, Ersoy’a “İyi ders çalışmadın” diyerek, “Arkadaşlarım işe gidince ben hep izin aldım. Çok çalıştım ve gördüğünüz gibi çok da güzel söyledim” diye yanıt verdi. Uçar, “Böyle yapınca ne kadar itici oluyor biliyor musunuz” diyerek kendisine tepki gösteren Armağan Çağlayan’a, “Geçen hafta söyledikleriniz de çok kırıcıydı” dedi.

ACUN ILICALI O SESİ TÜRKİYE’DEN DİSKALİ ETTİ

2012 yılında o dönemde Star TV’de yayınlanan ve Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz’un jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. Uçar’ın jüri üyesine “Sen” diye hitap etmesinden rahatsız olan Acun Ilıcalı, sesi ve tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekerek yarışmadan diskalifiye etti.

İşte Nur Cennet Uçar’ın son hali…

haber-karakoyunlu.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu